Els 10 millors assecadors de cabell de viatge amb doble voltatge (2022)


Road Affair és compatible amb els lectors i pot guanyar comissions de les compres fetes a través dels enllaços d’aquest article.

Quan fem les maletes per anar de vacances, sovint hem de sacrificar el nostre assecador de cabells per donar lloc a altres coses com els nostres vestits de bany i barrets de sol, deixant-nos patir a mans dels horribles assecadors de cabells d’hotel que no poden fer la feina com ara el nostre assecador de cabells a casa. Però aquests dies ja han passat! Gràcies als assecadors de cabell de viatge compactes, ja no hem de confiar en aquests horribles assecadors de cabells d’hotel i podem portar els nostres. No més sacrificar l’espai de l’equipatge o el nostre cabell.

Els assecadors de cabell de viatge són lleugers, compactes i fàcils d’empaquetar, de manera que el teu cabell es veurà genial allà on vagis. Però amb tants assecadors de cabells de viatge que hi ha, com saps quin assecador de cabells de viatge és millor per a tu i el teu cabell?

Afortunadament, estem aquí per ajudar. Amb aquesta guia t’ajudarem a triar el millor assecador de cabells de viatge per a les teves aventures. Sens dubte, el millor assecador de viatge és l’assecador de titani BaBylissPRO Nano. Tot i que és el millor del mercat actual, hi ha moltes altres opcions de qualitat que poden adaptar-se millor a les vostres necessitats i preferències. Per tant, segueix llegint aquesta guia completa per esbrinar quin dels assecadors de cabells següents és el millor assecador de cabells per a tu!

Comparació dels millors assecadors de cabell de viatge amb doble voltatge

A continuació es mostra una llista dels millors assecadors de cabell per viatjar. Si us plau, feu clic al nom de l’assecador de cabells per llegir les ressenyes i comprovar els preus.

Què buscar als assecadors de cabell de viatge millor valorats

Algunes de les principals diferències entre els assecadors de cabell estàndard i els assecadors de viatge són les característiques i la mida. Tot i que els millors assecadors de cabell de viatge compactes són més fàcils de viatjar, probablement tindran menys característiques que el vostre assecador de cabells de mida completa típic. Aquí teniu les coses que heu de tenir en compte quan esteu al mercat d’un assecador de cabells de viatge…

1. Adjunts

Si bé els accessoris com els concentradors, els difusors i les pintes s’inclouen amb molts assecadors de cabell estàndard, això no sempre és el cas dels assecadors de viatge. És important saber què necessites en un assecador de cabells perquè puguis triar el millor per a tu. Per exemple, si teniu els cabells arrissats, és probable que busqueu el millor assecador de cabells de viatge amb difusor. Tot i que els accessoris són còmodes, també ocupen més espai a la maleta. La bona notícia és que tot i que els difusors i les pintes no són accessoris molt habituals, normalment els millors assecadors de cabell per viatjar inclouran un concentrador.

2. Configuració

Tot i que els assecadors de cabell de viatge es poden limitar a només un parell de paràmetres de calor i velocitat, els millors assecadors de cabell de viatge encara faran la feina bé. Alguns fins i tot tenen un botó de tret fresc per assecar el cabell amb aire fresc, reduint la possibilitat de danys per calor. També voldreu estar a la recerca dels millors assecadors de cabells iònics de viatge perquè utilitzen la humitat de l’aire per suavitzar els cabells. La configuració és important per a alguns, però no per a altres, així que tingueu en compte la configuració abans de fer una compra.

3. Talla

Els assecadors de cabell de viatge estan dissenyats per empaquetar-se fàcilment quan vas de viatge, però no assumis que una mida més petita significa poca potència. Tot i que solen ser molt més petits, alguns d’ells encara contenen molts watts. L’assecador de cabell de viatge més petit pot tenir més potència del que penses. Normalment, el mànec també es plegarà cap avall, per la qual cosa serà molt més fàcil cabre en un racó de la bossa.

4. Tensió / Seguretat

La diferència més important entre els millors assecadors de cabell de viatge per a Europa (i gairebé tots els altres països) i els EUA és la tensió. La tensió a Europa és d’uns 220 V, mentre que la tensió a Amèrica és d’uns 110 V. Per assecar els cabells amb seguretat, l’assecador de cabells ha de tenir la tensió adequada. Correu el risc que l’assecador de cabells crepi un fusible i no funcioni si la tensió no és correcta. En lloc d’haver de comprovar constantment la tensió amb el país on et trobes, és una bona idea buscar els millors assecadors de cabell de doble voltatge perquè ja no sigui una preocupació. Per ajudar-vos, només hem enumerat els assecadors de cabell de doble voltatge en aquest article.

Tingueu en compte: fins i tot amb un assecador de cabell de doble voltatge, encara haureu de tenir un adaptador de viatge perquè l’endoll s’adapti als punts de venda internacionals.

Comentaris dels millors assecadors de cabells de viatge

Sabem que planificar i fer les maletes per a un viatge pot ser estressant, així que vam seguir endavant i vam fer tota la recerca per vosaltres. A continuació es mostren les nostres ressenyes dels millors assecadors de cabells de viatge que hi ha actualment al mercat:

Mini assecador de viatge InStyler

Assecador de cabells de viatge Instyler

Amb un disseny súper elegant i un rendiment excel·lent, l’assecador de viatge InStyler Mini és tan elegant com potent. La combinació del següent nivell de potència i portabilitat de l’assecador es pot atribuir a la seva tecnologia dissenyada per enginyer aeroespacial, que permet un flux d’aire altament concentrat des d’un cos supercompacte. L’InStyler Mini també inclou un concentrador extraïble i s’adapta perfectament a qualsevol tipus i longitud de cabell. Enrere han quedat els dies de triar entre espai addicional per a l’equipatge i un cabell agradable. Ara pots gaudir d’un cabell de qualitat de saló amb un dispositiu assequible que s’adapta fàcilment a la motxilla o l’equipatge de mà.

Consulta l’últim preu

Assecador de titani BaBylissPRO Nano

Assecador de cabells BaBylissPro TT

Tot plegat, l’assecador de titani BaBylissPRO Nano és el millor assecador de cabells de viatge que podeu comprar. T’assecarà els cabells gairebé a l’instant i, com que és l’assecador de cabells de viatge més petit amb un mànec plegable, és molt fàcil d’empaquetar. El que el fa encara millor és que ja està equipat per utilitzar-lo a qualsevol part del món. Amb només gir d’un botó, canvia de 110V a 250V. Aquest assecador de cabell lleuger ofereix un gran cop amb 1000 W i deixarà el teu cabell lluent i brillant sense causar danys per la calor. Tan bon punt utilitzeu l’assecador de titani BaBylissPRO Nano, entendreu per què és l’assecador de cabells de viatge millor valorat del mercat.

Consulta l’últim preu

Assecador de cabells de viatge JINRI

Assecador de cabells de viatge JINRI

Prepareu-vos per als cabells de qualitat de saló quan utilitzeu l’assecador de cabells de viatge JINRI. Té 1875 W, és a dir, és molt potent i us estalviarà tones de temps, el que el converteix en un dels millors assecadors de cabell de doble voltatge. L’assecador de cabells de viatge JINRI té múltiples configuracions de calor i velocitat, i fins i tot un botó de tret fresc. Dissenyat tenint en compte la comoditat, el mànec es plega, el concentrador és extraïble i hi ha un llaç per penjar-lo perquè sigui fàcil d’embalar i emmagatzemar. Tot i que l’empresa està totalment al darrere del seu producte, sabent que han produït un bon assecador de cabells de viatge, encara inclouen una garantia ampliada, per si de cas. La veritat és que no et pots equivocar amb l’assecador de cabells de viatge JINRI.

Consulta l’últim preu

Assecador de cabells de viatge compacte Revlon

Assecador de cabells de viatge compacte Revlon

Són els petits detalls els que fan que l’assecador de cabells de viatge compacte de Revlon sigui un dels millors assecadors de cabell de viatge disponibles. A més de ser lleuger i compacte, la tapa final és extraïble i té para-xocs antilliscants. Aquest és el millor assecador de cabells per viatjar, especialment quan aneu a una destinació humida. Tant si vas a veure els llocs d’interès de Jamaica com a explorar els millors parcs nacionals d’Amèrica del Sud, la seva calor òptima crea el volum ideal, de manera que ja no necessites un assecador de cabells de mida completa per a un bon esclat. És fàcil de viatjar, econòmic i sempre té algunes de les millors ressenyes d’assecadors de cabell de viatge en línia. L’assecador de cabells de viatge compacte de Revlon és una compra en la qual mai no us pensareu dues vegades.

Consulta l’últim preu

Assecador compacte Conair amb mànec plegable

Assecador compacte Conair

L’assecador compacte de Conair amb nansa plegable té tot el que necessiteu per assegurar-vos que el vostre cabell tingui un aspecte perfecte, independentment d’on siguis al món. Aquest modelador versàtil sovint es considera el millor assecador de cabells de viatge amb doble voltatge perquè us pot oferir tot tipus d’estils únics amb els seus múltiples paràmetres de calor/velocitat i el botó de tir fresc. Gràcies a la nansa plegable, tant si la poseu a la bossa facturada com al vostre nou equipatge de mà elegant, pot cabre gairebé a qualsevol lloc. També anomenat el millor assecador de cabells iònic de viatge, l’assecador compacte de Conair amb mànec plegable serà el vostre nou accessori de viatge favorit.

Consulta l’últim preu

Assecador plegable compacte T3 Featherweight

T # Assecador de cabells de pes ploma

El T3 Featherweight és el millor assecador de cabell de viatge lleuger que us pot donar resultats perfectes sense frizz. La tecnologia avançada proporciona una gran calor amb una velocitat suau que ajuda a segellar la humitat i augmentar la brillantor. El cordó de nou peus facilita l’estil allà on siguis, i l’embolcall del cable i la bossa d’emmagatzematge fan que sigui fàcil d’empaquetar i anar. Tot i que T3 no és una gran marca, aquest assecador de cabell elegant és un dels més luxosos que trobareu. Com el millor assecador de cabells de mida de viatge, l’assecador plegable compacte T3 Featherweight segur que superarà les vostres expectatives.

Consulta l’últim preu

Assecador Andis MicroTurbo de doble voltatge

Assecador Andis MicroTurbo

Petit però potent, l’assecador de cabells de doble voltatge Andis MicroTurbo té el nostre vot pel millor assecador de cabells compacte de viatge. La seva potència de 1600 W garanteix que pots assecar-te els cabells fins i tot quan tens pressa. La doble tensió i la protecció contra els xocs de la línia de vida fan que sigui perfecte per viatjar, i el ventilador i el motor silenciosos no molestaran als altres si necessiteu utilitzar-lo a última hora de la nit o al matí. La millor part és que és molt durador, de manera que us pot seguir durant els vostres viatges durant anys. Hi ha molt per estimar l’assecador de cabells de doble voltatge Andis MicroTurbo.

Consulta l’últim preu

Assecador de cabells plegable Berta

Assecador de cabells plegable Berta

Si estàs planejant un Eurotrip, fes una ullada a l’assecador de cabells plegable Berta. Serà el millor assecador de cabells de viatge d’Europa per la seva doble tensió i mànec plegable. No és l’assecador de cabells més petit del mercat, però amb 1875 W està garantit per fer la feina. El motor de corrent continu de llarga vida està dissenyat per durar durant les vostres aventures arreu del món. L’assecador de cabell plegable Berta és de molt alta qualitat i donarà al teu cabell un aspecte professional perquè estiguis preparat per a qualsevol cosa. Sempre un producte ben valorat, si busqueu un nou assecador de cabells, no us perdeu aquest.

Consulta l’últim preu

Assecador de cabells de viatge Gammapiu ETC

Assecador de cabells GammaPiu ETC

La compra de l’assecador de cabells de viatge Gammapiu ETC pot reduir el temps d’assecat en un 25%. El millor assecador de cabell de viatge petit us ofereix resultats de qualitat de saló per una fracció del que pagaríeu en un saló. No només és lleuger i compacte, sinó que també és silenciós… perfecte tant per allotjar-se en un hotel de París com per llogar una habitació d’Airbnb a Londres. Als perruquers professionals els encanta l’assecador de cabells de viatge Gammapiu ETC, i estem segurs que a tu també.

Consulta l’últim preu

Modelador de ceràmica de turmalina de Conair MiniPRO amb mànec plegable

Assecador de cabells Conair MiniPro

El preciós color vermell combinat amb les impressionants característiques fan que l’assecador de ceràmica turmalina amb mànec plegable Conair MiniPRO sigui un dels millors assecadors de cabell per a vostè. Amb múltiples configuracions de calor i velocitat, capacitats de doble voltatge i una adherència antilliscant, aquest és l’assecador perfecte per portar amb vosaltres per a un viatge de cap de setmana a Nova York, unes vacances familiars a França i fins i tot quan aneu de motxilla per Belize. Amb 1200 W, us ofereix tota la potència que necessiteu sense afegir pes a la vostra bossa.

Consulta l’últim preu

Hot Tools Ht1044 Assecador de cabells de viatge iònic

Assecador de cabell Hot Tools

L’assecador de cabells de viatge iònic Hot Tools Ht1044 de color morat cridaner pot assecar el cabell a una velocitat rècord. La seva tecnologia pot fer tot, des de reduir l’encrespament fins a augmentar la brillantor i la suavitat. El mànec no només es plega per a un fàcil emmagatzematge i la doble tensió el fa perfecte per viatjar, sinó que també és el millor assecador de cabells de viatge amb difusor. Sabem que pot ser difícil trobar un assecador de cabell de doble voltatge de qualitat amb un difusor, i per això aquest és sens dubte un dels millors assecadors de cabell per viatjar. Si teniu els cabells arrissats, no busqueu més que l’assecador de cabells Hot Tools Ht1044 Ionic Travel. És un valor excel·lent per la seva comoditat i tot el que té per oferir.

Consulta l’últim preu

Aquests assecadors de cabell potents, però lleugers, us faran veure fantàstic durant tot el vostre viatge alhora que estalvieu espai a la bossa. El millor assecador de cabells de viatge pot ser l’últim assecador que haureu de comprar mai 🙂

Wisata

Tinggalkan Komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *