Els 10 millors adaptadors i convertidors de viatge el 2022


Road Affair és compatible amb els lectors i pot guanyar comissions de les compres fetes a través dels enllaços d’aquest article.

És important mantenir-se en contacte mentre esteu en marxa. Tothom vol escoltar les teves històries i veure les teves fotos a mesura que augmenta el nombre del teu país. Però això vol dir que el vostre telèfon, càmera, ordinador portàtil i qualsevol altre dispositiu que tingueu s’han de mantenir carregats mentre esteu en moviment. Per assegurar-vos que això passi, necessitareu un adaptador o convertidor de viatge. Per tant, per estalviar-vos hores d’investigació, hem creat aquesta guia per ajudar-vos a entendre què heu de buscar, així com per enumerar els millors adaptadors i convertidors de viatge que hi ha actualment al mercat.

Taula de comparació dels millors adaptadors i convertidors de viatge

A continuació es mostra una llista dels millors convertidors i adaptadors de viatge. Feu clic al nom per llegir les ressenyes i consultar els preus.

Què buscar en un bon adaptador i convertidor de viatge

Aquí hi ha algunes coses que hauríeu de tenir en compte abans d’invertir en un adaptador o convertidor.

1. Adaptador vs. Convertidor

Fer-ho bé pot marcar la diferència entre que el teu cabell tingui un aspecte agradable o que fregis la teva planxa. Hi ha 15 tipus de preses de corrent a tot el món, no haureu de viatjar amb les 15, però cal esbrinar quin tipus de presa s’utilitza on viatjareu. La majoria dels llocs que són destinacions turístiques populars utilitzaran un dels quatre endolls. Aquests endolls s’anomenen EUA, Regne Unit, UE i AU, però funcionen a uns 150 països. Molts dels adaptadors més populars inclouran els quatre tipus de connectors.

Els adaptadors us permeten connectar el vostre dispositiu i després connectar-lo directament a la presa estrangera, però no converteixen el voltatge de l’electricitat. La pregunta de si necessiteu un adaptador, un convertidor o tots dos es respondrà coneixent la tensió elèctrica dels productes que heu de carregar i la tensió dels països que visiteu. Els Estats Units i el Canadà tenen sortides d’electricitat de 110-120V, mentre que la majoria dels altres països tenen sortides de 220-240V. Si connecteu la vostra planxa de vapor dels EUA a un endoll europeu sense convertidor, arruïnareu la planxa.

La bona notícia és que diversos dispositius nord-americans, com ara telèfons mòbils i ordinadors portàtils, són de doble voltatge o multivoltatge. Si aquest és el cas, sens dubte necessitareu un adaptador quan viatgeu a un país amb un endoll diferent, però no necessitareu un convertidor.

Quan mireu el voltatge d’un dispositiu (llistat al dispositiu o al cable d’alimentació), probablement veureu una de les tres coses:

  • 110V/220V – Això vol dir que el dispositiu és de doble voltatge i no necessitareu un convertidor. Aquests dispositius tenen interruptors que us permeten canviar entre 110V i 220V.
  • 100-240V – Això vol dir que és un dispositiu multivoltatge i no cal un convertidor. És probable que ho veieu quan es tracti del vostre telèfon, tauleta o portàtil.
  • 110V – Un sol número significa un únic dispositiu de tensió. Normalment, les cafeteres, les planxes, els assecadors de cabells i altres dispositius d’alta potència seran aparells d’una sola tensió tret que estiguin dissenyats específicament per viatjar. Per als dispositius de tensió única, necessitareu un convertidor quan viatgeu a un país amb una sortida elèctrica diferent.

2. Poder

La potència és la quantitat d’energia necessària per carregar o fer funcionar un dispositiu. Normalment s’etiqueta al dispositiu o al cable d’alimentació. Saber quants watts pot suportar l’adaptador reduirà les possibilitats de cremar un fusible o fregir els vostres dispositius. Normalment, els aparells que s’escalfen (planxes, assecadors de cabells, etc.) o que funcionen entre 1000-2000W són els que tenen més risc.

3. Ports i endolls

Quants dispositius haureu de carregar alhora? Si només necessiteu carregar el vostre telèfon mòbil, un adaptador d’un sol endoll hauria d’estar bé. Si necessiteu carregar el vostre telèfon, càmera, ordinador portàtil i Kindle, assegureu-vos de conèixer el nombre total de preses i ports que té l’adaptador/convertidor.

Fixeu-vos també en el tipus de ports. Alguns tenen un endoll, però quatre ports USB. Altres tenen diversos endolls i no tenen ports USB. Alguns dels dispositius més nous es carreguen mitjançant l’USB tipus C. No tots els adaptadors tenen un port tipus C, així que assegureu-vos de comprovar els tipus de port si teniu dispositius que requereixen un port tipus C.

4. Talla / Pes

Normalment, és millor mantenir l’equipatge i les maletes el més lleugers possible quan viatgeu. La majoria dels adaptadors són bastant lleugers i compactes, i realment no afectaran el pes de la maleta. Els convertidors poden ser molt més grans i pesats. Si acostumen a viatjar amb alguna cosa més petita com una bossa de cap de setmana, la mida i el pes haurien de ser consideracions importants abans de comprar un adaptador o un convertidor.

Comentaris dels millors adaptadors i convertidors de viatge

Ara que ja sabeu què buscar, aquí teniu els millors adaptadors i convertidors de viatges internacionals que hi ha actualment al mercat.

Adaptador de viatge universal EPICKA

Adaptador de viatge universal EPICKA

El millor adaptador de viatge universal amb protecció contra sobretensions pot mantenir els vostres dispositius segurs i venir amb vosaltres a més de 150 països. L’adaptador de viatge universal EPICKA de doble fusible té quatre ports USB, un port USB tipus C i una presa de CA perquè pugueu carregar sis dispositius simultàniament. És compatible amb una varietat de dispositius, inclosos els productes d’Apple i Android, així com amb dispositius com tauletes i càmeres digitals. Aquest adaptador funciona amb endolls europeus, australians, nord-americans i del Regne Unit, però no funciona amb endolls de tipus D, M i tipus H (en llocs com l’Índia). S’inclou una bossa de viatge de niló i un cable de càrrega de dos peus per a dispositius Android i Apple. Marxes a Europa durant un mes? Assegureu-vos de portar l’adaptador de viatge universal EPICKA amb vosaltres.

Consulta el preu ara

Adaptador de viatge internacional NEWVANGA

Adaptador de viatge internacional NEWVANGA

Tant si la vostra propera aventura inclou viatjar per Busan com passar una setmana a Perth, assegureu-vos que els vostres dispositius estiguin segurs i carregats amb l’adaptador de viatge internacional NEWVANGA. Aquest carregador desmuntable inclou cinc endolls d’entrada diferents que es connecten a un adaptador. També té dos ports USB, persianes de seguretat integrades i es pot utilitzar en més de 150 països. Només mesura 2,5 “x 1,5″ x 2” i pesa menys de dues unces, de manera que podeu deixar-lo fàcilment a la bossa o al maletí perquè el tingueu sempre que el necessiteu. Quan es tracta dels millors adaptadors de corrent de viatge, l’adaptador de viatge internacional NEWVANGA definitivament encapçala la llista.

Consulta el preu ara

Adaptador d’alimentació i convertidor de voltatge de viatge BESTEK

Adaptador d'alimentació i convertidor de voltatge de viatge BESTEK

El millor adaptador de viatge del món no només us permet carregar els vostres dispositius, sinó que també converteix 100-240V en 110V perquè els dispositius dels EUA es puguin utilitzar arreu del món. Podeu carregar set coses simultàniament en tres ports AC i quatre ports USB. Té un endoll directe de la UE, així com endolls per al Regne Unit, EUA, Austràlia, Xina, Japó, Índia, Sud-àfrica i més. Tingueu en compte que com que és un adaptador i convertidor, és més gran que els adaptadors estàndard amb 7,8 “x 6,6″ x 1,9”. Si necessiteu un convertidor d’energia per als vostres viatges, aneu amb l’adaptador d’alimentació i convertidor de voltatge de viatge BESTEK.

Consulta el preu ara

Adaptador Skeptics World Travel amb USB

Adaptador Skeptics World Travel amb USB

Per carregar diversos dispositius alhora, és aconsellable buscar el millor adaptador de viatge amb ports USB… i el Ceptics World Travel Adapter té dos ports USB juntament amb un connector d’entrada universal i un port USB tipus C. S’ha creat amb els tipus de sortida A, C, G i I per assegurar-vos que els vostres dispositius es mantinguin carregats tant si gaudiu de Tòquio com si viatgeu per Dublín. L’adaptador de viatge Ceptics World és funcional i pràctic, alhora que és d’alta qualitat i durador.

Consulta el preu ara

Bonazza All in ONE Power Travel Adapter

Bonazza All in ONE Power Travel Adapter

El Bonazza All in ONE Power Travel Adapter és un dels millors adaptadors de viatge d’Europa perquè també inclou un convertidor per a determinats dispositius com l’assecador de cabells o la planxa. Aquesta combinació d’adaptador / convertidor de 2000 W es pot utilitzar en més de 150 països de visita habitual. És perfecte per viatjar, ja que és compacte però alhora potent. L’adaptador inclou diverses característiques de seguretat, com ara un sistema de bloqueig d’endoll, protecció contra curtcircuits i sobretensions i un indicador d’alimentació LED. Per a una combinació senzilla d’adaptador / convertidor, l’adaptador de viatge d’alimentació Bonazza All in ONE és una de les millors opcions que podeu fer.

Consulta el preu ara

Carregador de paret USB Syncwire

Carregador de paret USB Syncwire

El carregador de paret USB Syncwire és un adaptador lleuger, compacte i portàtil amb quatre ports USB. Té un endoll plegable dels EUA, així com endolls intercanviables per a la UE i el Regne Unit. Aquest carregador detecta el tipus de dispositius que estan connectats i produeix el corrent de càrrega òptim per ajudar a carregar els dispositius més ràpidament. Compta amb un sistema de seguretat multiprotecció que inclou prevenció de curtcircuits, control de temperatura, protecció contra sobretensions i molt més. Amb un pes de només 6,7 unces i mesurar 2,2 “x 1,6” x 2,4 “, podeu utilitzar fàcilment el carregador de paret USB Syncwire per treure tot, des del telèfon fins als altaveus bluetooth.

Consulta el preu ara

ElecLead 2000W Reducció de voltatge de viatge combinat/adaptador

ElecLead 2000W Reducció de voltatge de viatge combinat/adaptador

Si heu estat a la recerca interminable d’un adaptador/convertidor que us permeti portar el vostre vaixell de vapor a qualsevol lloc que aneu, la vostra cerca acaba aquí. El combinat d’adaptadors i convertidors de voltatge reduït de 2000 W ElecLead té adaptadors de connexió de viatge universals per als EUA, Regne Unit, UE i Austràlia, i s’adapta a punts de venda tipus A, B, C, E, F, G, H, I, J, K, L i N, el que fa que es pugui utilitzar en més de 150 països. El convertidor només funciona per a articles de 2000 W o menys. Per tant, funcionarà per a coses com ara l’assecador de cabells i la bullidora elèctrica, però no funcionarà per a coses com un microones o una cafetera. Quan es tracta del millor adaptador de corrent per viatjar, és difícil superar el convertidor de voltatge / adaptador combinat ElecLead 2000W.

Consulta el preu ara

Combo de convertidor/adaptador de potència de reducció Foval

Combo de convertidor/adaptador de potència de reducció Foval

El Foval Step Down Power Travel Converter / Adapter Combo ha estat anomenat el millor adaptador d’endoll de viatge per les seves capacitats. Inclou dos endolls dels EUA i quatre ports USB per carregar-ho tot, des del vostre Macbook fins al vostre Kindle. Aquest connector combinat té quatre adaptadors internacionals (UE, Regne Unit, EUA i AU) i un cable d’alimentació de la UE. El convertidor converteix 90-220V en 110-120V, de manera que els dispositius dels EUA es poden utilitzar de manera segura a l’estranger. Aquesta combinació d’adaptador/conversor té la mida d’un passaport, però només pesa al voltant d’una lliura. La combinació d’adaptadors i convertidors de potència Foval Step Down és el complement perfecte per als vostres subministraments de viatges internacionals.

Consulta el preu ara

Adaptador de viatge universal HaoZI

Adaptador de viatge universal HaoZI

L’adaptador de viatge universal HaoZI és un potent adaptador que amb prou feines notareu que està a la bossa. Només pesa 4,2 unces i mesura 3,2 “x 2,2” x 2,6 “, però pot carregar tres dispositius alhora. Els ports USB duals són compatibles amb gairebé qualsevol dispositiu que necessiteu carregar. És perfecte per al teu telèfon, iPad, auriculars sense fil i molt més. Les persianes de seguretat estan integrades i aquest adaptador inclou una garantia de per vida. No hauria de sorprendre que HaoZI hagi creat el millor adaptador universal per viatjar al mercat.

Consulta el preu ara

OREI 7 World Travel Adapter Plug Set

OREI 7 World Travel Adapter Plug Set

El conjunt de connectors d’adaptador de viatge OREI 7 World és un gran regal de viatge per a vostè o qualsevol persona que conegui que es dirigeixi a l’estranger. És el millor adaptador d’endoll de viatge universal perquè accepta endolls de TOTS els països (a excepció dels endolls tipus M). Podeu carregar dos dispositius alhora fins a 3000 W amb un port de tres i un de dos. Una de les millors coses d’aquest conjunt d’endolls és que un endoll només fa 1,8 “x 1,8″ x 2”, de manera que bàsicament no ocuparà espai a la motxilla de viatge. El conjunt de connectors adaptadors de viatge OREI 7 World és petit, còmode i ideal per a tots els vostres productes de doble voltatge.

Consulta el preu ara

Viatjar a l’estranger és una aventura emocionant, però es pot arruïnar amb un telèfon mort o una planxa de cabells fregida. Els millors adaptadors i convertidors de viatge us posaran a gust sabent que podeu carregar els vostres dispositius de manera ràpida i segura, sense importar on us trobeu al món.

Wisata

Tinggalkan Komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *