Les 10 millors etiquetes d’equipatge per a la vostra maleta el 2022


Road Affair és compatible amb els lectors i pot guanyar comissions de les compres fetes a través dels enllaços d’aquest article.

Hi ha poques coses més emocionants que baixar d’un avió en una nova destinació, però aquesta emoció es pot aixafar ràpidament si la bossa no surt de l’avió i puja al carrusel.

Molts de nosaltres sabem la importància de les etiquetes d’equipatge, però no invertim en les adequades per garantir que el nostre equipatge acabi de nou a les nostres mans. Per ajudar-te, hem creat una guia per a les millors etiquetes d’equipatge del mercat. Tots són duradors i únics per assegurar-vos que podeu identificar la vostra bossa quan es trobi al voltant del carrusel o que la persona que la trobi pugui veure clarament l’etiqueta per contactar-vos i tornar-la.

Pot ser difícil esbrinar on comprar les etiquetes d’equipatge, així que a continuació s’inclouen enllaços a les millors opcions perquè pugueu obtenir més informació abans de comprar-ne una. Com que les diferents etiquetes d’equipatge poden servir per a diferents propòsits, també hem inclòs coses a tenir en compte abans de comprar la vostra propera etiqueta d’equipatge.

Taula de comparació de les millors etiquetes d’equipatge

A continuació es mostra una llista de les millors etiquetes de bosses d’equipatge. Feu clic al nom per llegir comentaris i consultar preus.

Què buscar en una bona etiqueta d’equipatge

Aquestes són les principals coses a tenir en compte abans de comprar una etiqueta d’equipatge.

1. Únic / Fàcil de veure

Fins i tot quan tens el millor equipatge del mercat, pot ser un repte identificar la teva maleta quan surt al carrusel. El millor és triar una etiqueta de maleta que sigui de colors vius o que tingui una forma o un disseny únics. Això us assegurarà que vosaltres, i tots els altres, el vegeu a la vostra bossa perquè no us prengui per error.

2. Durabilitat

Els agents d’equipatge no són amables amb l’equipatge, fins i tot si afegiu un adhesiu “delicat” a la maleta. Com que la vostra bossa passarà molt entre el moment en què la deixeu al taulell de facturació i el moment en què la recolliu a la vostra destinació, el millor és triar una etiqueta d’equipatge que aguanti. L’etiqueta ha de passar pels agents de seguretat i d’equipatge, però també pot estar exposada a un clima hostil mentre espera ser carregada en un avió.

Algunes companyies aèries ofereixen etiquetes de paper al taulell, però gairebé segur que es trencaran. Per això és important que compreu etiquetes d’equipatge d’alta qualitat. Les millors opcions seran de plàstic, cuir o metall.

3. Fàcil de llegir

És molt important obtenir una etiqueta de l’equipatge amb la informació del nom. Les etiquetes d’equipatge no només són útils per identificar el vostre equipatge al carrusel, sinó que en cas que es perdi la bossa, us podeu contactar. Sempre has de presentar una reclamació a l’oficina d’equipatge de la companyia aèria amb la qual vols, però encara és necessari posar la teva informació de contacte a l’etiqueta.

Consell professional: quan es tracta de què posar a les targetes d’informació de l’etiqueta d’equipatge, només poseu el vostre nom, número de telèfon i el vostre correu electrònic a l’etiqueta. No escriviu la vostra adreça de casa perquè si la vostra bossa cau en mans equivocades, podeu tornar a una casa buida. Si esteu decidit a posar una adreça a l’etiqueta de l’equipatge, penseu a utilitzar la vostra adreça de treball.

4. Adjunt segur

Si l’etiqueta de l’equipatge no es queda a la bossa, no serveix de res. Tingueu en compte la forma en què s’enganxa a la bossa i el material de la peça de fixació.

Assegureu-vos de saber com connectar els cables de l’etiqueta de l’equipatge perquè es mantinguin de manera segura. Les diferents etiquetes d’equipatge poden tenir diferents mètodes de fixació, així que assegureu-vos de tenir-ho clar abans de comprar les vostres etiquetes.

Quan esteu pensant en el millor lloc per col·locar les etiquetes de l’equipatge, normalment és millor anar a buscar la cremallera. Si el poseu al mànec, constantment el moureu fora del camí quan porteu la bossa.

Millors ressenyes d’etiquetes d’equipatge

Ara que ja saps què buscar, aquí tens les millors etiquetes d’equipatge que hi ha actualment al mercat.

Millor etiqueta d’equipatge en general

1. Etiquetes d’equipatge Shacke amb coberta de privadesa posterior completa

Etiquetes d'equipatge Shacke amb coberta de privadesa posterior completa

Les millors etiquetes de bosses d’equipatge en general són les etiquetes d’equipatge Shacke que tenen una contraportada completa per a la privadesa. Un conjunt inclou dues etiquetes d’equipatge que mesuren 4,5 “x 2,5”. Venen en vuit colors brillants per ajudar a que la vostra bossa es noti fàcilment i estan fets d’una goma flexible però resistent, de manera que és menys probable que es trenquin. L’etiqueta no només és robusta, sinó que els llaços estan trenats i fets d’acer. Un cop ompliu la vostra targeta d’informació, la cobrireu amb el suport de privadesa. Això fa que sigui difícil que les mirades indiscretes puguin veure on vius o treballes, però encara és fàcilment accessible si algú troba la teva bossa i la vol retornar. Les etiquetes d’equipatge Shacke són divertides i fàcils de notar, per la qual cosa són ideals per a qualsevol viatge.

Consulta el preu ara

Millor etiqueta d’equipatge per a creuers

2. Etiquetes d’equipatge del creuer de vent fort

Etiquetes d'equipatge del creuer de gran vent

Si heu estat en un creuer recentment, ja sabeu com de febles són les seves etiquetes d’equipatge. Estan fets de paper i es desfà fàcilment. Si voleu assegurar-vos que el vostre equipatge arriba amb èxit al vostre camarote, aneu amb les etiquetes d’equipatge del creuer Highwind. Amb una mesura de 7,25 “x 3,5”, aquests suports transparents mantindran aquestes etiquetes de paper intactes i protegides dels elements. Imprimeixeu les etiquetes de paper com ho feu habitualment i, a continuació, les tanqueu amb cremallera als suports perquè estiguin segurs. Les etiquetes estan fetes d’un material de PVC durador i estan fetes per adaptar-se a les etiquetes de totes les grans línies de creuers. Els connectareu amb els llaços d’acer trenats inclosos. Per obtenir les millors etiquetes d’equipatge de viatge per a creuers, Highwind és l’opció perfecta.

Consulta el preu ara

Millor etiqueta d’equipatge de silicona

3. TravelMore Etiquetes d’equipatge per a les maletes

TravelMés etiquetes d'equipatge per a les maletes

Aquestes set etiquetes d’equipatge de neó brillant s’asseguraran que tot, des de la bossa de mà fins a la bossa de golf, estigui correctament etiquetat amb la vostra informació de contacte. Aquestes etiquetes de silicona de PVC estan fetes per doblegar-se a les condicions més dures però no trencar-se. Són ideals per a viatges llargs o vols amb múltiples connexions, ja que no cauran. Aquestes etiquetes mesuren 4,1 “x 2,3″ x 0,3” i podeu escriure la vostra informació a la targeta d’identificació o simplement lliscar la vostra targeta de visita. Els colors no només fan que aquestes etiquetes siguin úniques, sinó que també són molt lleugeres, impermeables i tenen una garantia de per vida. Pots estar segur que les etiquetes d’equipatge de TravelMore per a les maletes resistiran l’abús de les companyies aèries.

Consulta el preu ara

Millor etiqueta d’equipatge de cuir

4. Etiquetes de la bossa d’equipatge de cuir Travelambo

Etiquetes de bossa d'equipatge de cuir Travelambo

Si voleu una etiqueta d’equipatge que sigui duradora i que coincideixi amb la vostra personalitat, tingueu en compte les etiquetes de la bossa d’equipatge de cuir Travelambo. Aquestes etiquetes d’equipatge millor valorades vénen en una varietat de colors i estan fetes de pell de poliuretà ecològic d’alta qualitat. La sivella de l’etiqueta està feta d’acer inoxidable 304 per allargar-ne l’ús. Fins i tot s’ha ampliat la longitud de la corretja per facilitar la fixació. La targeta d’informació té doble cara perquè pugueu incloure diversos números de telèfon i adreces, i hi ha una solapa de privadesa per mantenir la vostra informació oculta. Per a una etiqueta d’equipatge de cuir robusta, l’etiqueta de bossa d’equipatge de cuir Travelambo és el camí a seguir.

Consulta el preu ara

Millor etiqueta d’equipatge metàl·lic

5. Etiquetes d’equipatge d’alumini Travelambo

Etiquetes d'equipatge d'alumini Travelambo

Aquestes etiquetes d’equipatge d’aliatge d’alumini reforçat són almenys el doble de resistents que una etiqueta estàndard. Cada etiqueta inclou un llaç reforçat d’acer inoxidable per assegurar-se que l’etiqueta de l’equipatge sobreviu fins i tot a les aventures més difícils. Les etiquetes d’equipatge d’alumini Travelambo tenen una funció de targeta d’informació fantàstica que permet que el vostre nom sigui visible gràcies a la pel·lícula transparent, però que la vostra informació personal s’amagui. Això fa que sigui encara més fàcil assegurar-vos que esteu agafant la bossa adequada del carrusel. Aquestes etiquetes no només funcionen bé per a l’equipatge, sinó que també les podeu enganxar a coses com el maletí o la motxilla de viatge. Les etiquetes d’equipatge d’alumini Travelambo tenen un bonic acabat d’alumini i mantindran la vostra informació protegida sense importar on us portin els vostres viatges.

Consulta el preu ara

Millor etiqueta d’equipatge intel·ligent

6. Etiquetes d’identificació d’equipatge intel·ligent ReturnMe

Etiquetes d'identificació d'equipatge intel·ligent ReturnMe

Les etiquetes intel·ligents s’estan convertint ràpidament en la millor manera d’etiquetar l’equipatge. Les etiquetes d’identificació d’equipatge intel·ligent de ReturnMe us proporcionaran una major tranquil·litat en tots els vostres viatges futurs. Gràcies a aquestes etiquetes, ja no hauràs d’escriure la teva informació personal a la teva etiqueta i arriscar-te a que algú aprengui on vius o treballes. Tot el que heu de fer és inserir la vostra informació de contacte i de l’article al seu portal segur, adjuntar l’etiqueta de la bossa metàl·lica amb cúpula epoxi a la vostra bossa d’equipatge o portàtil, activar el codi d’identificació únic i ja esteu preparat. El cercador de la vostra bossa es posarà en contacte amb ReturnMe, us connectareu amb el cercador i ReturnMe us lliurarà la bossa. Els cercadors fins i tot reben un regal addicional com a recompensa i hi ha un nombre il·limitat de recuperacions amb el vostre registre. Les etiquetes d’identificació d’equipatge intel·ligent de ReturnMe són realment imprescindibles per als viatgers freqüents.

Consulta el preu ara

Millor etiqueta d’equipatge de disseny

7. Art of Travel Etiquetes d’equipatge de disseny de neoprè

Art of Travel Etiquetes d'equipatge de disseny de neoprè

Aquestes etiquetes d’equipatge de disseny són l’opció perfecta per als viatgers a la moda. Aquestes etiquetes d’equipatge inspirades en artistes professionals tenen una temàtica basada en una varietat de paisatges, com ara Suècia, Israel i Indonèsia. Les etiquetes d’equipatge de disseny de neoprè Art of Travel i els seus llaços estan fets d’un neoprè d’alta qualitat dissenyat per no arrencar-vos de la bossa. Les etiquetes són resistents a les taques i fàcils de netejar, cosa que és un avantatge en cas que s’embrutin a l’avió. Mesuen 9 “x 2,8″ x 0,2” i només pesen 0,6 unces. Per obtenir una etiqueta d’equipatge realment única, aneu amb una etiqueta d’equipatge de disseny de neoprè Art of Travel.

Consulta el preu ara

El millor de la resta

8. Etiqueta d’equipatge de silicona Ovener

Etiqueta d'equipatge de silicona Ovener

Viatjar amb l’etiqueta d’equipatge de silicona Ovener és una de les millors maneres de mostrar el vostre amor pels viatges i l’aviació. Decorat a un costat amb un avió, l’altre costat només permet que els altres vegin el teu nom? la resta de la vostra informació està protegida per l’etiqueta. L’etiqueta té la mida d’una targeta de crèdit, mesura al voltant de 3,5 “x 2”, i la targeta de nom és de 3,4 “x 1,8”. L’etiqueta està subjecta amb un cable d’acer de 7 polzades per assegurar-se que es mantingui fermament enganxat. La silicona és suau i flexible, la qual cosa facilita la fixació a tot, des de l’equipatge facturat fins a les bosses de roba. Les etiquetes d’equipatge de silicona Ovener són una opció fantàstica per a aquells que busquen una etiqueta d’equipatge d’alta qualitat a un preu fantàstic.

Consulta el preu ara

9. Famavala 2x Etiquetes d’equipatge

Famavala 2x etiquetes d'equipatge

No només els dissenys d’aquestes etiquetes d’equipatge són impressionants, sinó que també ho són la seva capacitat per viatjar bé. Les etiquetes Famavala mesuren 3,9 “x 2,8” x 0,1 “i estan fetes d’un material sintètic que ajuda la bossa a viatjar amb tu des de ciutats europees fins a platges asiàtiques. El bloqueig de bucle metàl·lic és fàcil d’instal·lar i fa que l’etiqueta sigui més segura i duradora. Hi ha una solapa per cobrir la vostra informació personal que es tanca magnèticament. La força i la creativitat són alguns dels punts més venuts d’aquestes etiquetes, que situen a Famavala entre les etiquetes d’equipatge més interessants disponibles.

Consulta el preu ara

10. Etiquetes d’equipatge TUFFTAAG / Portatargetes de visita

Etiquetes d'equipatge TUFFTAAG / Portatargetes de visita

Les etiquetes d’equipatge de Tufftaag són etiquetes metàl·liques d’alta qualitat i resistents a l’oxidació que donen a la teva bossa un aspecte elegant. Són elegants i professionals, així que no només funcionen per al vostre equipatge, sinó que també els podeu utilitzar per a coses com el vostre maletí de viatge. L’etiqueta fa 2,35 “x 4,15” x 0,15 “i està subjecta per un cable d’acer inoxidable. Hi ha una targeta d’informació inclosa, però també podeu inserir la vostra targeta de visita personalitzada. Fins i tot ofereixen una plantilla PDF que us permet escriure targetes de nom i etiquetes divertides per donar-li una sensació més personalitzada. Amb la durabilitat a l’avantguarda del disseny, les etiquetes d’equipatge de Tufftaag poden durar tota la vida.

Consulta el preu ara

Les etiquetes d’equipatge són la manera perfecta de combatre activament el risc de perdre l’equipatge. Però la propera vegada que posis una etiqueta d’equipatge a la maleta, assegura’t que sigui una de les millors. Quan trieu qualsevol de les millors etiquetes d’equipatge, podeu estar tranquil sabent que el vostre equipatge està etiquetat correctament i és probable que us torni amb seguretat.

Wisata

Tinggalkan Komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *