Els 10 millors panys d’equipatge aprovats per la TSA el 2022


Road Affair és compatible amb els lectors i pot guanyar comissions de les compres fetes a través dels enllaços d’aquest article.

Quan baixis de l’avió preparat per explorar una nova ciutat, l’últim que vols descobrir és que hi ha coses que falten al teu equipatge. Les úniques persones autoritzades a buscar la teva bossa són els agents de la TSA, però abans i després que la teva bossa passi a través de TSA, pot passar per innombrables agents d’equipatge de diverses companyies aèries.

Malauradament, moltes persones han estat víctimes d’altres persones que passen per l’equipatge i els roben coses entre el moment en què revisen les maletes i el moment en què les recullen al carrusel d’arribada.

La resposta per mantenir el vostre equipatge el més segur possible són els panys aprovats per la TSA. Els millors panys de viatge per a l’equipatge romandran de manera segura a la bossa i mantindran a tothom fora, excepte els agents de la TSA. Però, com la majoria de peces d’equip de viatge, hi ha moltes opcions al mercat.

En aquesta guia no només parlarem de totes les coses en què cal pensar abans de comprar el teu proper pany d’equipatge, sinó que també enumerarem tots els millors panys d’equipatge de viatge disponibles actualment.

La nostra millor elecció: Després d’hores d’investigació, hem conclòs que el pany d’equipatge de viatge compatible amb Sure Lock TSA és, amb diferència, el millor pany d’equipatge que hi ha actualment al mercat. Si simplement busqueu un pany d’equipatge barat i durador aprovat per la TSA, aquest és el vostre.

Taula de comparació dels millors panys aprovats per la TSA

A continuació es mostra una llista dels millors panys de viatge per a l’equipatge. Feu clic al nom per llegir comentaris i consultar preus.

Què buscar en un bon pany d’equipatge

Aquestes són algunes de les coses que cal tenir en compte a l’hora de comprar un pany d’equipatge nou:

1. Tipus de pany

Hi ha diversos tipus de panys al mercat. Tothom té les seves preferències, però sempre que tingui un triangle vermell o una notació aprovada per la TSA, hauríeu d’estar bé per viatjar amb ell a la bossa.

  • Bloqueig de combinació: Per a aquells a qui no els agrada fer un seguiment de les claus, els panys de combinació són una bona opció. Si recordeu una combinació de tres o quatre dígits, aquest serà un bloqueig fàcil i còmode per a vosaltres.
  • Tecla de bloqueig: Per a aquells que poden ser més oblidats amb els codis, una clau tradicional obre aquest pany. L’única preocupació és que si perds la clau hauràs de tallar el pany. Els panys de clau poden tenir opcions d’accés inferior o frontal. Tots dos funcionen bé, només és qüestió de preferències.
  • Bloqueig de la corretja: En lloc del cable curt tradicional, aquests panys s’emboliquen al voltant de l’equipatge i s’obren amb una combinació. Alguns viatgers prefereixen aquest tipus de panys perquè no només asseguren la bossa amb un pany, sinó que la corretja l’abraça amb força, de manera que si la cremallera es divideix la corretja ajudarà que la bossa es mantingui tancada.
  • Bloqueig de cable: Aquests panys tenen una clau o pany de combinació, així com un cable més llarg. Són ideals si heu de deixar l’equipatge en algun lloc, com ara una zona de guardaequipatges d’un hotel o una zona d’equipatges de tren fora de la vista. L’ús del cable per fixar la bossa a un objecte estacionari us ajudarà a donar-vos tranquil·litat quan l’hagueu de deixar en algun lloc sense assegurar.
  • Bloqueig del segell: Algunes persones creuen que fins i tot els panys aprovats per la TSA encara es faran malbé. Els segells són una bona alternativa. Són d’un sol ús i no són gaire cars. Semblen corbates amb cremallera, però tenen codis únics perquè pugueu identificar ràpidament si algú ha trencat el segell o no i ha buscat la vostra bossa. Quan recupereu la bossa, podeu desconnectar el segell amb la mà i llençar-lo. Als viatgers els agraden perquè no es requereix cap combinació ni clau.

2. Mida

El pany no afegirà un munt de pes al vostre equipatge, però assegureu-vos que us sentiu còmode tancant-lo i desbloquejant-lo.

El que és més important és la mida dels forats de la cremallera en comparació amb la mida del cable del pany. Assegureu-vos que el cable encaixi als forats de les cremalleres. Si la vostra maleta té forats de cremallera més petits, considereu un pany de corretja que no hagi de passar pels forats de la cremallera.

3. Durabilitat

Voleu assegurar-vos que el pany sigui durador, ja que haurà de resistir-se a ser llençat als cinturons de l’equipatge, passar per seguretat i moure’s o ser trencat a l’avió. Assegureu-vos que tant el material del pany com el material del cable resistiran l’abús de l’equipatge.

Millors ressenyes de panys d’equipatge aprovats per la TSA

Ara que ja sabeu què buscar, aquí teniu els millors panys de viatge TSA que hi ha actualment al mercat.

Pany d’equipatge de viatge compatible amb Sure Lock TSA

Pany d'equipatge de viatge compatible amb Sure Lock TSA

A causa de la seva força, durabilitat i característiques convenients, aquest és un dels millors panys de viatge TSA disponibles. El pany d’equipatge de viatge compatible amb Sure Lock TSA té un cos d’aliatge resistent i mecanismes de bloqueig interns d’acer inoxidable que no es congelaran ni s’oxiden. Creareu una combinació de tres dígits als dials fàcils de llegir abans d’assegurar el cable de quatre polzades. En cas que la vostra bossa sigui inspeccionada per un agent de la TSA, el pany requereix que la tornin a tancar per treure la seva clau mestra. A més, un indicador emergent vermell serà visible al pany, això us permetrà saber que la vostra bossa ha estat inspeccionada perquè pugueu comprovar-la abans de sortir de l’aeroport. Independentment del tipus d’equipatge que tingueu, el pany d’equipatge de viatge compatible amb Sure Lock TSA el mantindrà segur.

Consulta el preu ara

Pany de combinació d’equipatge Forge TSA

Pany de combinació d'equipatge Forge TSA

Es diu que és el pany d’equipatge més dur del món, el pany de combinació d’equipatge Forge TSA és un pany ideal per al vostre preuat equipatge. És fàcil configurar la vostra combinació de tres dígits abans d’anar a l’aeroport. Aquest pany garanteix que fins i tot si un agent de la TSA obre el pany per inspeccionar la vostra bossa, l’haurà de tornar a tancar abans de poder treure la seva clau mestra. Sabreu immediatament si la vostra bossa s’ha inspeccionat un cop la rebeu a causa de l’indicador emergent sota el grillet d’acer. Tot i que està dissenyat per a l’equipatge, també es pot utilitzar per a coses com la motxilla de viatge. Si arribeu d’hora a una ciutat i voleu deixar la motxilla en un hostal mentre exploreu, el pany de combinació d’equipatges Forge TSA us pot donar la tranquil·litat que les vostres coses estaran segures.

Consulta el preu ara

Pany d’equipatge aprovat per la TSA d’enclusa

Pany d'equipatge aprovat per la TSA d'enclusa

Anvil ha creat amb èxit un dels millors panys d’equipatge de viatge del mercat. A diferència d’alguns dels seus competidors, la mida del bloqueig d’equipatge aprovat per la TSA d’Anvil funciona per a gairebé qualsevol cosa que vulgueu assegurar, des d’una bossa fins a una bossa de lona. El pany de combinació de quatre dígits fa que sigui més difícil per als lladres descifrar el codi en comparació amb un combinat de tres dígits. Quan els agents de la TSA utilitzen la seva clau mestra per obrir aquest pany i inspeccionar el vostre equipatge, hauran de tancar-lo abans de treure la clau. Si voleu assegurar més que només l’equipatge facturat, tingueu en compte el bloqueig d’equipatge aprovat per la TSA d’Anvil.

Consulta el preu ara

Pany d’equipatge per cable aprovat per la TSA de Lumintrail

Pany d'equipatge per cable aprovat per la TSA de Lumintrail

El pany d’equipatge per cable aprovat per la TSA de Lumintrail us ofereix seguretat i flexibilitat. Es tracta d’un pany de combinació de tres dígits que inclou la funció de requerir que un agent de la TSA el torni a bloquejar per treure la seva clau mestra. A més del pany, ve amb un cable d’acer de quatre peus per a més seguretat. Això us permet fixar la vostra bossa a un objecte estacionari. És una opció fantàstica si viatges amb tren i la teva bossa no està a la vista perquè podràs tancar-la a un portaequipatges. Aquest pany està dissenyat només per a ús interior, però a més del vostre equipatge, es pot utilitzar per a coses com ara armaris o bosses d’ordinador.

Consulta el preu ara

Escolliu segells a prova de panys aprovats per la TSA

Escolliu segells a prova de panys aprovats per la TSA

Aquests segells són un gran element dissuasiu per mantenir la gent fora de les teves coses. Com una corbata amb cremallera, aquests panys tenen identificadors únics, de manera que sempre sabràs si algú ha estat a la teva bossa i ha substituït el segell. No calen claus ni combinacions. Només cal que tanqueu el segell de les cremalleres i després traieu la pestanya de verificació amb el codi coincident. Un cop arribeu a la vostra destinació, us podeu treure a mà. Un paquet inclou 20 segells. Massa sovint els panys es trenquen o es fan malbé per la TSA o els agents d’equipatge, la qual cosa fa que els panys aprovats per la TSA Pick Proof Seals siguin una alternativa ideal.

Consulta el preu ara

Bloqueig de viatge amb clau Dimple aprovat per la TSA de Forge

Bloqueig de viatge amb clau Dimple aprovat per la TSA de Forge

Si els panys o els segells de combinació no són el vostre, el pany de viatge amb clau de Dimple aprovat per la TSA de Forge pot ser el millor pany de la TSA per a l’equipatge. Aquest pany utilitza una clau avançada i un sistema d’acer endurit. Cada pany que ve al vostre paquet funcionarà amb totes les claus incloses. Amb aquest pany no us haureu de preocupar perquè el vostre equipatge es deixi obert i es vessi perquè l’agent de la TSA ha de tornar a tancar el pany per treure la seva clau. Tot i que estan dissenyats per a l’equipatge facturat, aquests panys també funcionen bé per mantenir la gent fora de les teves pertinences en espais públics plens de gent. Si agafeu sovint trens o autobusos mentre viatgeu o per feina, penseu a afegir el pany de viatge amb clau Dimple aprovat per la TSA de Forge a la vostra motxilla o maletí de viatge.

Consulta el preu ara

Corretja d’equipatge Elastraap amb bloqueig TSA

Corretja d'equipatge Elastraap amb bloqueig TSA

Mantingueu el vostre equipatge segur i fàcilment identificable amb la corretja d’equipatge Elastraap amb bloqueig TSA. La corretja té dues polzades d’ample i s’estén entre 45 “- 80”. S’enganxa fermament a la maleta gràcies al coixinet de silicona antilliscant i el resistent elàstic de tres capes. El desbloquejaràs amb una sivella de pany de combinació de tres dígits. La corretja també ajuda a mantenir la bossa tancada en cas que s’obri durant el viatge. La corretja d’equipatge Elastraap amb bloqueig TSA també és molt útil per a coses com assegurar els cotxets de viatge i els seients de cotxe dels vostres fills quan els comproveu a la porta.

Consulta el preu ara

Pany d’equipatge acceptat per la TSA de Master Lock

Pany d'equipatge acceptat per la TSA de Master Lock

Els millors panys d’equipatge aprovats per la TSA són d’alta qualitat, però no trencaran el vostre pressupost. El pany d’equipatge acceptat per la TSA de Master Lock és un pany de combinació de tres dígits que permet als agents de la TSA inspeccionar el vostre equipatge sense danyar-lo. El pany té un cos metàl·lic i un cable cobert de vinil per resistir els danys dels manipuladors d’equipatges. El cable flexible s’adapta fàcilment entre els tiradors de la cremallera i també funciona bé a les taquilles de l’alberg. El pany d’equipatge acceptat per la TSA de Master Lock és un pany senzill però eficaç.

Consulta el preu ara

Pany d’equipatge de cable de combinació de viatges aprovat per la TSA de TravelMore

Pany d'equipatge de cable de combinació de viatges aprovat per la TSA de TravelMore

Els panys d’equipatge de cable de combinació de viatges aprovats per la TSA de TravelMore són un dels millors panys d’equipatge no només perquè assegura el vostre equipatge, sinó perquè és brillant i us ajuda a reconèixer la vostra bossa. El pany taronja té una combinació de tres dígits feta d’un aliatge de zinc fort. El cable està reforçat perquè no us haureu de preocupar perquè es trenqui. Aquest pany no només va ser dissenyat per a l’equipatge facturat, sinó per a tot, des de la bossa de mà fins a la bossa de golf. Viatjar amb els panys d’equipatge de cable de combinació de viatges aprovats per la TSA de TravelMore sens dubte ajudarà a reduir els nivells d’estrès.

Consulta el preu ara

Pany d’equipatge acceptat per la TSA amb clau Master Lock

Pany d'equipatge acceptat per la TSA amb clau Master Lock

El que fa que el bloqueig d’equipatge acceptat de la TSA amb clau de Master Lock destaqui és que és un pany d’accés frontal en lloc d’un pany d’accés inferior més comú. Aquesta és una característica convenient que molta gent no sap que els encanta fins que la prova. Aquests panys vénen en paquets d’entre dos i cinc, i cada clau del paquet funciona per a cada pany. Els panys són acolorits, però Master Lock seleccionarà aleatòriament els colors en el moment de l’enviament. Tant si aneu a un creuer com a explorar Europa, el pany d’equipatge acceptat de la TSA amb clau Master Lock serà una gran addició al vostre equipatge.

Consulta el preu ara

La compra d’un gran pany aprovat per la TSA us ajudarà a respirar més fàcil quan viatgeu. Fins i tot si un agent de la TSA inspecciona el teu equipatge, haurien de tornar a assegurar-te el pany abans d’enviar la bossa pel camí perquè puguis arribar a la teva destinació amb tot el que has deixat.

Wisata

Tinggalkan Komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *