Els 10 millors deshumidificadors portàtils del 2022


Road Affair és compatible amb els lectors i pot guanyar comissions de les compres fetes a través dels enllaços d’aquest article.

Tant si us relaxeu a casa com si gaudiu de la vida a la carretera, voleu poder respirar amb facilitat. Tanmateix, moltes coses que ens agraden, com ara el clima càlid, la cuina i la dutxa, poden afectar negativament la nostra respiració i les al·lèrgies. Totes aquestes coses poden fer que el vapor d’aigua s’acumuli i, quan augmenta la humitat, és més probable que creixin floridura, floridura i altres coses. Quan ets a casa, la solució és un deshumidificador.

Com que aquesta humitat també pot ser un problema mentre esteu de vacances, un deshumidificador portàtil és imprescindible. Quan trieu un model portàtil, teniu l’opció d’utilitzar-lo a tot arreu, des de la caravana, fins al soterrani, fins a l’habitació de l’hotel. La nostra llista dels millors deshumidificadors portàtils us ajudarà a triar el que us funcioni millor.

La nostra millor elecció: Si busqueu un deshumidificador de bona qualitat que no costi ni un braç ni una cama, no busqueu més que el mini deshumidificador elèctric Pro Breeze. El Pro Breeze és petit, potent i molt lleuger, el que el converteix en el millor deshumidificador portàtil del mercat actual.

Taula comparativa dels millors deshumidificadors

A continuació es mostren els millors deshumidificadors portàtils disponibles. Feu clic al nom per llegir comentaris i consultar preus.

Què buscar en un bon deshumidificador portàtil

Aquestes són les coses que hauríeu de tenir en compte abans de comprar un deshumidificador portàtil:

1. Talla

Molts deshumidificadors es classifiquen segons la quantitat d’humitat que poden eliminar en un dia. Alguns deshumidificadors grans poden treure fins a 90 pintes d’aigua d’una habitació de més de 3.000 peus quadrats. Els deshumidificadors portàtils solen treure al voltant de 20 pintes o menys de les habitacions d’entre 100 i 400 peus quadrats. És important tenir en compte la mida mitjana de l’habitació on haureu d’utilitzar el deshumidificador. Com més humida i més gran sigui la zona, més potent serà la unitat que necessitareu. Com més potent sigui la unitat, més gran serà.

Si busqueu un deshumidificador per viatjar, probablement en voldreu un de molt petit. Si el millor deshumidificador per a ús domèstic és el que necessiteu, podeu sacrificar una mica d’espai per una unitat més potent.

2. Capacitat del dipòsit d’aigua

Això determinarà la freqüència amb què heu de buidar el deshumidificador. Quan el dipòsit d’aigua està ple, la majoria de les unitats s’apagaran com a característica de seguretat i per evitar un embolic. Tot i que els deshumidificadors portàtils seran més petits que els tradicionals, les millors opcions de deshumidificadors portàtils petits aconseguiran un bon equilibri entre la mida i la capacitat perquè no hagis de buidar constantment el dipòsit. Per a les opcions portàtils, els dipòsits d’aigua probablement tindran un dipòsit de 20 unces o menys.

3. Portabilitat

Un dels objectius d’un deshumidificador és que pugueu viatjar amb ell de la manera més fluida possible. No només ha de ser compacte, sinó que també ha de ser lleuger. Molts dels deshumidificadors portàtils més ben valorats podran cabre fàcilment al vostre equipatge. Si el posareu a l’equipatge facturat, assegureu-vos d’empaquetar-lo amb seguretat per evitar danys. Si l’utilitzareu als vostres viatges en RV, la portabilitat pot ser una mica menys important perquè no haureu de moure’l amb tanta freqüència.

4. Facilitat d’ús

Assegureu-vos que el vostre deshumidificador tingui controls fàcils d’utilitzar que enteneu com utilitzar. Alguns tenen una funció de control d’un sol toc molt senzilla. Altres us permeten ajustar el deshumidificador i establir el nivell d’humitat desitjat. Independentment del model que trieu, només assegureu-vos de saber com utilitzar-lo.

5. Nivell de soroll

Si tens el son lleuger, és important trobar un deshumidificador que no et desperti a la nit. Si el soroll és una preocupació, alguns models estan fets amb una tecnologia que els permet funcionar amb el mínim soroll. Alguns models fins i tot us indicaran el nivell de decibels al qual s’executarà perquè sàpigueu el fort que farà abans de comprar-lo.

6. Purificació de l’aire

Per a aquells amb al·lèrgies, la millor opció per a vostè pot ser un combinat deshumidificador/purificador d’aire. Un ambient humit pot generar fàcilment àcars de la pols, brutícia, espores, etc. Un deshumidificador absorbeix humitat i redueix la humitat, matant les coses que creixen a la humitat. Mentre que un purificador d’aire aspira l’aire i l’envia a través d’un filtre que atrapa irritants com el pol·len, les espores de floridura i la pols.

Comentaris dels millors deshumidificadors portàtils

Ara que ja sabeu què buscar, aquí teniu els millors deshumidificadors d’Amazon.

Mini deshumidificador elèctric Pro Breeze

Mini deshumidificador elèctric Pro Breeze

El mini deshumidificador elèctric Pro Breeze és capaç d’eliminar fins a nou unces d’aigua al dia. És ideal per a habitacions de fins a 150 peus quadrats i té un dipòsit d’aigua de 16 unces. Aquest deshumidificador té una funció d’apagat automàtic on s’il·luminarà una llum LED per fer-vos saber que el dipòsit necessita drenar. És ultra silenciós i eficient, i amb només 2,4 lliures pot cabre a la bossa de viatge sense cap problema. El mini deshumidificador elèctric Pro Breeze és ideal per a qualsevol espai petit propens a l’aire humit.

Consulta l’últim preu

Mini deshumidificador elèctric Seavon

Mini deshumidificador elèctric Seavon

El millor deshumidificador portàtil per a RV és el Mini deshumidificador elèctric de Seavon. Amb només 2,4 lliures i 7,2 “x 6,2″ x 11”, pot xuclar nou unces d’aigua i té un dipòsit d’aigua de 16 unces. La tecnologia de refrigeració integrada funciona sense compressor, de manera que no interromprà el vostre son. Té una funció d’apagat automàtic quan el dipòsit està ple i la llum LED es torna vermella quan necessiteu drenar el dipòsit. La temperatura de funcionament òptima està entre 59 i 86 °F, i no funcionarà per sota dels 41 °F, així que tingueu-ho en compte quan viatgeu. Dissenyat per a tot, des de vehicles recreatius fins a vaixells, viatjar amb el mini deshumidificador elèctric de Seavon és molt fàcil.

Consulta l’últim preu

Mini deshumidificador sense fil Eva Dry

Mini deshumidificador sense fil Eva Dry

El mini deshumidificador sense fil Eva Dry és molt senzill i no farà cap embolic. Només el pengeu i s’asseca àrees petites de fins a 333 peus cúbics. Pot absorbir fins a sis unces d’aigua i dura fins a 30 dies abans de recarregar-lo. No calen cables, cables ni bateries. És el deshumidificador perfecte per a armaris, vehicles recreatius, vaixells, armaris, caixes fortes d’armes i bosses de gimnàs. Aquest model elegant només pesa una lliura i mesura 9 “x 8,25″ x 2,88”. Si busqueu el deshumidificador més barat però no voleu sacrificar la qualitat, aneu amb el mini deshumidificador sense fil Eva Dry.

Consulta l’últim preu

Deshumidificador portàtil Hysure compacte

Deshumidificador portàtil Hysure compacte

Aquest deshumidificador petit i silenciós extreu fins a deu unces d’aigua al dia. El deshumidificador portàtil compacte Hysure de 700 ml funciona bé en habitacions d’uns 215 peus quadrats i té una funció d’apagat automàtic quan està ple. És lleuger amb només 2,64 lliures i s’estén 13,9 “x 6,3″ x 4,4”. Si teniu espais més grans, també hi ha una opció de 2.000 ml que pot eliminar fins a 25 unces d’aigua. Preparat per acomiadar-se de la floridura, les males olors i la humitat? Fes una ullada al deshumidificador portàtil Hysure Compact.

Consulta l’últim preu

Deshumidificador petit Alrocket

Deshumidificador petit Alrocket

El deshumidificador petit Alrocket és altament eficient i us crearà un entorn de vida i de dormir més còmode. El dipòsit de 35 unces pot extreure fins a 16 unces d’aigua diàriament en un ambient humit de 86 °F i un 80% d’HR. Funciona amb un xiuxiueig silenciós de només 39 dB perquè pugueu dormir tranquil. Per protegir el risc de desbordament, s’apagarà quan el dipòsit arribi entre 24 i 27 unces. Té un disseny d’un sol toc que fa que sigui fàcil d’utilitzar i amb menys de tres lliures no tindreu cap problema per moure’l d’una habitació a una altra. Per a habitacions humides d’uns 260 peus quadrats, el deshumidificador petit Alrocket podria ser la solució perfecta.

Consulta l’últim preu

Deshumidificador compacte petit Auzkin

Deshumidificador compacte petit Auzkin

El millor deshumidificador per als soterranis, el petit deshumidificador compacte Auzkin és ideal per a habitacions de fins a 260 peus quadrats i pot treure fins a 16 unces d’aigua cada dia. Aquest deshumidificador va ser dissenyat per ser respectuós amb el medi ambient, absorbir 40 W/hora i estalviar més diners que els absorbents químics tradicionals. Això és perfecte si necessiteu un deshumidificador que funcioni tot el dia i la nit. Inclou tecnologia que li permet funcionar al nivell de silenci de 39 dB, de manera que la feina i el son no es veuran molestats. Pesa 2,87 lliures i mesura 5,7 “x 5,7” x 8,9 “, de manera que no només funciona perfectament al vostre soterrani, sinó que és fàcil de moure quan cal. El deshumidificador compacte petit Auzkin té un disseny d’un sol toc que us encantarà tenir a tot arreu, des del soterrani fins al garatge.

Consulta l’últim preu

Deshumidificador domèstic portàtil petit Honati

Deshumidificador domèstic portàtil petit Honati

El deshumidificador domèstic portàtil petit Honati és un dels millors deshumidificadors portàtils que hi ha actualment al mercat. Aquest model de 600 ml elimina fins a deu unces d’aigua diàriament en espais de fins a 160 peus quadrats. El nivell de soroll està per sota dels 33 dB gràcies a la tecnologia avançada que no utilitza cap compressor. Està dissenyat per estar a casa teva, però també és fantàstic per viatjar gràcies a la seva mida. Mesura 5,75 “x 5,75” x 8,94 i pesa 2,2 lliures, de manera que pot cabre fàcilment a la vostra bossa de cap de setmana quan esteu de viatge. Podeu dir adéu als sòls humits, a la roba humida i a l’aire humit quan feu servir el deshumidificador domèstic portàtil petit Honati.

Consulta l’últim preu

Deshumidificador portàtil elèctric Afloia

Deshumidificador portàtil elèctric Afloia

Una de les millors opcions de deshumidificador de soterrani del mercat, el deshumidificador portàtil elèctric Afloia té 700 ml i extreu fins a 12 unces d’aigua al dia. És convenient perquè no ocupa molt d’espai a 13,86 “x 6,54” x 4,33 “, però controla perfectament la condensació. Utilitza l’últim disseny de consum d’estalvi d’energia, té l’avançada tecnologia Peltier que li permet funcionar en silenci i inclou una funció d’apagat automàtic per evitar embolics. Amb 2,6 lliures, podeu moure’l fàcilment per tota la casa al vostre gust. Per obtenir una qualitat de gamma alta amb un preu de gamma alta, us encantarà el deshumidificador portàtil elèctric Afloia.

Consulta l’últim preu

Mini deshumidificador de luxe Pure Enrichment

Mini deshumidificador de luxe Pure Enrichment

Si esteu buscant un deshumidificador premium a la venda, la vostra cerca ha acabat. Aquest deshumidificador de 300 ml està equipat amb un control avançat d’humitat i un funcionament silenciós. El deshumidificador de 3,24 lliures elimina fins a deu unces d’excés d’aigua al dia i té un funcionament fàcil d’un sol toc. Mesura 10,5 “x 7,7” x 6,9 “i té un disseny compacte ideal per a cuines, banys, armaris i molt més. El dipòsit d’aigua extraïble facilita la neteja i s’apaga automàticament per evitar que el dipòsit es desbordi. El mini deshumidificador de luxe Pure Enrichment té un disseny d’alta qualitat que estalvia espai en el qual pots estar segur.

Consulta l’últim preu

Mini deshumidificador Pohl Schmitt

Mini deshumidificador Pohl Schmitt

Els millors deshumidificadors combinen potència amb un disseny elegant i que estalvia espai, i el Mini deshumidificador Pohl Schmitt fa exactament això. Té un dipòsit d’aigua de 17 unces, només fa 11,2 “x 6,4” x 5,2 “i traurà la sensació d’humitat de qualsevol habitació petita o mal ventilada. La mida el fa ideal per a habitacions de casa teva i en destinacions que solen ser humides, com Singapur. Està dissenyat amb la tecnologia Peltier perquè funcioni de manera silenciosa i eficient sense que ho notis. L’ús del mini deshumidificador Pohl Schmitt a casa i quan viatgeu us ajudarà a respirar més fàcil.

Consulta l’últim preu

Quan compres un dels deshumidificadors portàtils de la nostra llista, pots estar segur que has fet una bona inversió en la teva salut i comoditat. No només evitarà el creixement d’espores de floridura, àcars de pols, etc., sinó que com que la humitat fa que l’aire se senti més calent del que és, l’espai es sentirà més còmode quan es redueixi la humitat. Tant si us relaxeu a casa com si gaudiu del vostre hotel a l’estranger, tenir un deshumidificador portàtil farà que l’espai sigui més agradable.

Wisata

Tinggalkan Komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *